Bilservice Boden

Vi utför service & reparationer på alla bilmärken!

Jakobssons Bilservice

Välkommen till vår bilverkstad! Behöver du få din bil servad eller reparerad av kunniga mekaniker? Då har du kommit helt rätt, på Jakobssons Bilservice har vi i flera år hjälpt kunder runt omkring Boden. Hos oss arbetar ambitiösa mekaniker med en yrkesskicklighet av att kunna ta sig an alla bilmärken och modeller. Vi garanterar varje kund ett arbete utfört med god service, kompetens och pålitlighet.

Du hittar vår bilverkstad i Luleå där vi med öppna armar tar emot kunder från närliggande orter så som Boden. Till oss är alla välkomna för bilservice eller reparation. Är du vidare intresserad av vad vi har att erbjuda så föreslår vi att du kontaktar oss. Under tjänster kan du även läsa mer om vad vi kan erbjuda. Vi ser framemot att få hjälpa dig!

God Service

För oss är det väldigt viktigt att våra kunder inte bara upplever ett väl utfört arbete. Vi vill även att du ska känna dig väl bemött i våran bilverkstad. Med både bra kund- och bilservice så hoppas vi att det är till oss du vänder dig, nästa gång du behöver hjälp från en bilverkstad.

Kompetens

Hos våra mekaniker finns kompetensen för att kunna utföra en utmärkt bilservice oavsett bilmärke. Med flera års erfarenhet inom branschen så har vi precis de kunskaperna som krävs för att du ska känna dig nöjd. Vi utföra alla våra uppdrag med kvalitet och noggrannhet.

Pålitlighet

När du vänder dig till oss så kan du alltid lita på att vi kommer ge hundra procent för att du ska kunna få bästa möjliga hjälpen. Alla våra kunder kan känna sig trygga när de lämnar in sin bil till våran bilverkstad. Vi garanterar dig pålitlighet, kompetens och god service i allt vi gör.

Vill ni veta mer?